Lækre fleece nyheder fra Helly Hansen

Trine Søes billede
1
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 1 (1 stemme)

Trænger du til at få en ny fleece til at gå efteråret i møde med? Helly Hansen er klar med lækre nye modeller, der kan holde dig varm. Helly Hansens efterårskollektion er designet ud fra skandinaviske principper som funktionalitet og design. Produkterne er udarbejdet og testet af verdens mest hårdføre Volvo Ocean Race sejlere, idet de små tekniske detaljer i topjakkerne, går igen i de jakker, der passer bedre til en tur til Anholt end til rejsen over Atlanten. Vi har kastet et blik på Helly Hansens nye fleecejakker til herrer og damer.

File 1262File 1259

Fleecejakke med hætte til mænd - fås i rød, sort, marine, blå og hvid

Helly Hansen opfandt det velkendte fleece-materiale tilbage i 1970 og har siden været markedsførende på det uundgåelige mellemlag til de kolde dage på søen. I dag er materialet ultrablødt, hurtigttørende og super varmt, mens designet absolut er gjort mere spændende end for 40 år siden. Damernes New Sunset Fleece kommer med smarte stropper til tommelfingeren, så den lukker helt tæt for vinden.

File 1265File 1266

Lækker damefleece i friske farve med stropper til tommelfingeren på damemodellen. Fås også i hvid og sort.

Prismæssigt koster Herrer Swift Fleece Jacket t str. XS-XXL - 800 kroner. Damemodellen New Sunset Fleece Jacket, fås i størrelserne XS-XL og koster 500 kroner.

Annonce